Bewoners en kopers vertellen

Het huis is op de groei gekocht

Parkzicht Veenderij Kelderman

De één werkt in Utrecht, de ander in Ede. Dus ze zochten een huis in het midden. Na een eerste kijkronde naar bestaande woningen viel hun oog op een grote nieuwbouwwoning in Buurtstede, in Veenendaal-oost. "We hebben er een weekend over nagedacht en toen de knoop doorgehakt."

Veenderij voelt voor ons als recreatief wonen

Veenderij voelt voor ons als recreatief wonen

Toen ze de omschrijving in de brochure lazen, dachten ze: "Zou het echt zo mooi worden? Met al die bruggetjes en vlonders?" Uit navraag bij de makelaar bleek dit inderdaad kenmerkend te zijn voor de wooneilanden in Veenderij. Het geluk wilde dat er een woning terugkwam en de keus was vervolgens snel gemaakt. Ze tekenden voor een rijwoning op wooneiland G in het project Land in Zicht.

We krijgen veel meer leefruimte

We krijgen veel meer leefruimte

Bij bestaande bouw dachten ze telkens ‘nee, dit is het toch niet’. En dus verdiepten ze zich ook in nieuwbouwprojecten. Via hun makelaar werden Marlon en Stefan Koppelaar geïnformeerd over het project Wooneiland D van LATEI in Veenderij. Aan het water wonen sprak ze direct aan. Ze gaan van drie slaapkamers naar vijf en krijgen een veel grotere tuin. Aan het water!

Zelf bouwen was altijd een droom

Blije kopers kavel Veenderij

"Veenderij kwam eigenlijk op het juiste moment op ons pad. De mooie ligging van de wooneilanden, omringd door water, sprak ons direct aan. Het eilandidee geeft de wijk een heel eigen karakter. Op onze kavel wordt al druk gewerkt. Het is erg leuk om ons huis stapsgewijs te zien groeien! Naar verwachting kunnen we eind dit jaar over.”

Linda en Bert in Buurtstede

Linda en Bert in Buurtstede

“We waren eigenlijk op zoek naar een bestaande woning, maar het was niet mogelijk iets naar onze zin te vinden. Toen dit huis in Veenendaal-oost op ons pad kwam, waren we direct enthousiast en aangenaam verrast."

WaterfietsWoningen gras waterGroene grens beek