Contact

Het i-centrum is er voor u!

Op zoek naar de woning van uw dromen? Dan is een bezoek aan het i-centrum uw eerste stap naar het verwezenlijken van die droom! 

Het i(nformatie)-centrum ligt direct aan het begin van de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Op de grote maquette van Veenendaal-oost is de gerealiseerde en geplande woningbouw in de wijk te zien. Verkoopdocumentatie van de lopende woningbouwprojecten ligt er voor u klaar. Onze informatrices vertellen u graag waarom Veenendaal-oost zo’n bijzondere wijk is. En zij weten waarover ze praten, ze wonen er namelijk zelf!

Wilt u alvast wat meer weten over de wijk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Het i-centrum is makkelijk bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de Rondweg-oost en het centrum van Veenendaal. Kijk hier voor een routebeschrijving. Gratis parkeren kan voor de deur.

De openingstijden van het i-centrum zijn: dinsdag t/m vrijdag 10 – 15 uur, op zaterdag 10 – 13 uurKomt u liever op een ander moment, bel ons dan gerust voor een afspraak: 0318-54 90 60.

Bijeenkomsten

Het i-centrum wordt als multifunctionele ruimte regelmatig gebruikt voor presentaties, vergaderingen, start verkopen en allerlei andere bijeenkomsten. De nodige audiovisuele middelen zijn daarvoor aanwezig. Er is een presentatieruimte met zitgelegenheid voor circa 50 personen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een staande ontvangst. Wij verzorgen de catering geheel naar uw wensen.
Voor informatie hierover, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u een e-mail sturen naar info@ovo-veenendaal.nl. Wij nemen dan contact met u op.
U kunt ook telefonisch contact opnemen met het i-centrum op 0318 – 54 90 60.

Pers

Voor vragen over de ontwikkelingen in Veenendaal-oost kunt u terecht bij:
Sacha Berg, communicatieadviseur Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost
Telefoon 0318 – 54 90 60 E-mail sacha.berg@ovo-veenendaal.nl
Wij hebben een groot foto-archief. Mocht u daarvan gebruik willen maken, neem dan gerust contact met ons op.

Woningen gras waterGroene grens beekWaterfiets