Contact

Op zoek naar de woning van uw dromen? Dan is een bezoek aan het i-centrum uw eerste stap naar het verwezenlijken van die droom!
Het i(nformatie)-centrum ligt direct aan het begin van de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Op de grote maquette van Veenendaal-oost is de gerealiseerde en geplande woningbouw in de wijk te zien. Verkoopdocumentatie van de lopende woningbouwprojecten ligt er voor u klaar.

LET OP!
Het i-centrum is vanwege de lockdown helaas nog gesloten. Zodra de coronamaatregelen het enigszins toelaten, open wij onze deuren weer. Via deze website en onze nieuwsbrief houden wij u ondertussen op de hoogte van de ontwikkelingen in Oost.

Heeft u een vraag die niet kan wachten?
Stuurt u dan een e-mail naar info@ovo-veenendaal.nl, dan beantwoorden wij uw vragen zo spoedig mogelijk. Telefonisch zijn wij 
bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 0318-549060 (op vrijdag alleen ‘s morgens).

Bijeenkomsten

Het i-centrum wordt als multifunctionele ruimte regelmatig gebruikt voor presentaties, vergaderingen, start verkopen en allerlei andere bijeenkomsten. De nodige audiovisuele middelen zijn daarvoor aanwezig. Er is een presentatieruimte met zitgelegenheid voor circa 50 personen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een staande ontvangst. Wij verzorgen de catering geheel naar uw wensen.
Voor informatie hierover, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u een e-mail sturen naar info@ovo-veenendaal.nl. Wij nemen dan contact met u op.
U kunt ook telefonisch contact opnemen met het i-centrum op 0318 – 54 90 60

Pers

Voor vragen over de ontwikkelingen in Veenendaal-oost kunt u terecht bij:
Sacha Berg, communicatieadviseur Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost
Telefoon 0318 – 54 90 60 E-mail sacha.berg@ovo-veenendaal.nl
Wij hebben een groot foto-archief. Mocht u daarvan gebruik willen maken, neem dan gerust contact met ons op.

Groene grens beekWaterfietsWoningen gras water