Een bezoek aan het
i-centrum is de eerste stap!

 

Het i-centrum ligt direct aan het begin van Veenendaal-oost en is de plek waar je informatie vindt over de wijk en het woningaanbod. Op de grote maquette van Veenendaal-oost is de gerealiseerde en geplande woningbouw te zien. Verkoopdocumentatie van de lopende nieuwbouwprojecten ligt daar voor je klaar.

Bezoek en openingstijden

Het i-centrum is geopend op:
woensdag van 10.00 – 15.00 uur
donderdag van 10.00 – 15.00 uur
vrijdag van 10.00 – 13.00 uur

Je kunt op deze dagen gewoon binnenlopen.

Heb je een vraag die niet kan wachten?
Stuur dan een e-mail naar info@ovo-veenendaal.nl, dan beantwoorden wij je vragen zo spoedig mogelijk. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 0318-549060.

Op zoek naar de woning van je dromen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijeenkomsten

Het i-centrum wordt als multifunctionele ruimte regelmatig gebruikt voor presentaties, vergaderingen, start verkopen en allerlei andere bijeenkomsten. De nodige audiovisuele middelen zijn daarvoor aanwezig. Er is een presentatieruimte met zitgelegenheid voor circa 50 personen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een staande ontvangst. Wij verzorgen de catering geheel naar jouw wensen.

Voor informatie hierover, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kun je  een e-mail sturen naar info@ovo-veenendaal.nl. Wij nemen dan contact met je op. Je kan ook telefonisch contact opnemen met het i-centrum op 0318 – 54 90 60.

Informatie voor de pers

Voor vragen over de ontwikkelingen in Veenendaal-oost kun je terecht bij:

Sacha Berg, communicatieadviseur Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost
Telefoon 0318 – 54 90 60
E-mail sacha.berg@ovo-veenendaal.nl

Wij hebben een groot fotoarchief. Mocht je daarvan gebruik willen maken, neem dan gerust contact met ons op.

meisje-paraplu