Contact

Op zoek naar de woning van uw dromen? Dan is een bezoek aan het i-centrum uw eerste stap naar het verwezenlijken van die droom!
Het i(nformatie)-centrum ligt direct aan het begin van de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Op de grote maquette van Veenendaal-oost is de gerealiseerde en geplande woningbouw in de wijk te zien. Verkoopdocumentatie van de lopende woningbouwprojecten ligt er voor u klaar. Onze informatrices vertellen u graag waarom Veenendaal-oost zo’n bijzondere wijk is. En zij weten waarover ze praten, ze wonen er namelijk zelf!

Openingstijden
dinsdag-vrijdag 10.00-15.00 uur
zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Bezoekadres
Van Essenlaan 1, 3907 JA Veenendaal
Telefoon:  0318 549060
Het i-centrum is per auto en fiets makkelijk bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de Rondweg-oost en het centrum van Veenendaal. Kijk hier voor een routebeschrijving. Gratis parkeren kan voor de deur.
Ook met het OV kunt u het i-centrum bezoeken. De nieuwe buslijn 87 van Syntus Utrecht rijdt over de Rondweg-oost en verbindt station Veenendaal De Klomp met Veenendaal-oost, het centrum en Petenbos. Info: Syntusutrecht.nl

Veiligheid i.v.m. corona
In het i-centrum hebben wij voldoende ruimte om u op veilige wijze te kunnen ontvangen en informeren over de wijk en projecten.
Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers verzoeken wij u om u te houden aan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter en de andere voorschriften m.b.t. COVID-19. Bij de ingang van het i-centrum vindt u deze voorschriften en ontsmettingsmiddel voor uw handen.

Bellen of mailen kan ook 
U kunt ons natuurlijk gerust bellen met uw vragen via 0318 549060. Een e-mail sturen naar info@ovo-veenendaal.nl kan ook, dan beantwoorden wij uw vragen zo spoedig mogelijk.

Een afspraak maken?
Voor wie niet tijdens de reguliere openingstijden naar het i-centrum kan komen, is het mogelijk om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch of via een mail (zie hierboven). 

Tijdens de openingsuren kunt u gewoon binnen lopen. Er is dan altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Bijeenkomsten

Het i-centrum wordt als multifunctionele ruimte regelmatig gebruikt voor presentaties, vergaderingen, start verkopen en allerlei andere bijeenkomsten. De nodige audiovisuele middelen zijn daarvoor aanwezig. Er is een presentatieruimte met zitgelegenheid voor circa 50 personen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een staande ontvangst. Wij verzorgen de catering geheel naar uw wensen.
Voor informatie hierover, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u een e-mail sturen naar info@ovo-veenendaal.nl. Wij nemen dan contact met u op.
U kunt ook telefonisch contact opnemen met het i-centrum op 0318 – 54 90 60

Pers

Voor vragen over de ontwikkelingen in Veenendaal-oost kunt u terecht bij:
Sacha Berg, communicatieadviseur Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost
Telefoon 0318 – 54 90 60 E-mail sacha.berg@ovo-veenendaal.nl
Wij hebben een groot foto-archief. Mocht u daarvan gebruik willen maken, neem dan gerust contact met ons op.

WaterfietsWoningen gras waterGroene grens beek