Een bezoek aan het
i-centrum is de eerste stap!

Het i-centrum ligt direct aan het begin van Veenendaal-oost en is de plek waar je informatie vindt over de wijk en het woningaanbod. Op de grote maquette van Veenendaal-oost is de gerealiseerde en geplande woningbouw te zien. Verkoopdocumentatie van de lopende nieuwbouwprojecten ligt daar voor je klaar.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn van woensdag t/m vrijdag, van 10.00 – 15.00 uur.

Om zeker te zijn dat wij voldoende tijd voor je hebben, is het handig om een afspraak te maken. Onderaan rechts op elke pagina op deze website vind je de button BEZOEK ONS I-CENTRUM. Daar kun je je bezoek plannen.

Mocht je in de buurt van het i-centrum zijn, dan kun je ook gerust even binnenlopen. Lukt het echt niet om tijdens onze openingstijden langs te komen, bel ons dan om een afspraak in te plannen voor een geschikt moment.

Eventuele sluitingsdagen van het i-centrum worden via de rubriek Nieuws gemeld.

Heb je een vraag die niet kan wachten? Stuur dan een e-mail naar info@ovo-veenendaal.nl, dan beantwoorden wij je vragen zo spoedig mogelijk.

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 0318-549060.

Op zoek naar de woning van je dromen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bijeenkomsten

Het i-centrum wordt als multifunctionele ruimte regelmatig gebruikt voor presentaties, vergaderingen, start verkopen en allerlei andere bijeenkomsten. De nodige audiovisuele middelen zijn daarvoor aanwezig. Er is een presentatieruimte met zitgelegenheid voor circa 50 personen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een staande ontvangst. Wij verzorgen de catering geheel naar jouw wensen.

Voor informatie hierover, of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kun je  een e-mail sturen naar info@ovo-veenendaal.nl. Wij nemen dan contact met je op. Je kan ook telefonisch contact opnemen met het i-centrum op 0318 – 54 90 60.

Informatie voor de pers

Voor vragen over de ontwikkelingen in Veenendaal-oost kun je terecht bij:

Sacha Berg, communicatieadviseur Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost
Telefoon 0318 – 54 90 60
E-mail sacha.berg@ovo-veenendaal.nl

Wij hebben een groot fotoarchief. Mocht je daarvan gebruik willen maken, neem dan gerust contact met ons op.

child lifting water dipper