1521_2311 Header website3

Nu in verkoop: 11 vrije kavels De Tuinen, Groenpoort

11 vrije kavels in De Tuinen, Groenpoort zijn in verkoop!
De kavels liggen aan de landelijke Dragonderweg met uitzicht op natuurgebied De Groene Grens. Een heerlijke plek om je eigen huis te (laten) bouwen.

De kavels variëren in grootte van circa 410 – 696 m2. In de ontwerpregels cq de kavelpaspoorten staan de kavelnummers aangegeven met hun specifieke kenmerken.

Verkoopdocumentatie
Op deze pagina vindt u de benodigde verkoopdocumentatie, bestaande uit de brochure, de ontwerpregels met daarin de kavelpaspoorten, de prijslijst en de toelichting op het inschrijfformulier.

Vanaf de startverkoopbijeenkomst op 26 oktober (17.30-19.30 in het i-centrum) heeft u twee weken de tijd om alle informatie rustig door te nemen, voordat u eventueel besluit om in te schrijven.

Verkopend makelaar
Peter van de Top Makelaars
Kerkewijk 28, Veenendaal
Telefoon: 0318-516155
E-mail: info@petervandentopmakelaars.nl 

Inschrijven
U heeft tot uiterlijk donderdag 9 november 17:00 uur om u in te schrijven voor een kavel. Dit doet u op deze pagina via de button Digitaal inschrijven. U kunt dan een eerste en een tweede keuze aangeven.

Als uw inschrijving tijdig en volledig is ontvangen, wordt deze bevestigd door de makelaar. Pas dan maakt uw inschrijving deel uit van de lotingsprocedure.

Loting en uitslag
Op maandag 13 november vindt de loting plaats bij Olenz notarissen te Veenendaal. De ingelote optanten worden op dinsdag 14 november gebeld door de verkopend makelaar Peter van den Top Makelaars. Een dag later ontvangen alle inschrijvers bericht over de uitslag.

plankaart