Kloppend Hart Huis, gezondheidszorg gebundeld

Goede en toegankelijke gezondheidszorg met een centrale ligging in de wijk. Dat is altijd een doel geweest bij de ontwikkeling van Veenendaal-oost.  Zorgondernemers uit Veenendaal hebben destijds samen met de gemeente Veenendaal en Patrimonium woonservice onderzocht wat de mogelijkheden waren om dit te bereiken. In oktober 2010 was huisarts Jan van Dijken de eerste zorgondernemer die zijn praktijk vestigde in Veenendaal-oost, in een woonhuis aan de Kleijerstraat.

In 2014 is de huisartspraktijk verhuisd naar het Kloppend Hart Huis aan de Hootsenheem, waar u terecht kunt voor de beste zorg op allerlei gebieden. Bij binnenkomst in het pand is de vriendelijke en persoonlijke benadering bij Apotheek Kloppend Hart een warm welkom. Bij Fysiotherapie & Training Nederveluwe kunt u onder begeleiding sporten en behandeld worden voor klachten door specialistische fysiotherapeuten. Op de eerste verdieping vindt u ook MediDerm, die naast reguliere huidtherapie een uniek aanbod aan laserbehandelingen biedt. Op de begane grond wordt u bij tandartspraktijk Heeling goed geholpen als u professionele tandheelkundige zorg zoekt. Bij Mondzorg Konings werken mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van angstige patiënten.

Hiernaast zijn o.a. de volgende disciplines gevestigd in het Kloppend Hart Huis: Evergreen GGZ, Vitras (thuiszorg/wijkzorg), Verloskundigen Veenendaal, Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga, SHO (bloedafname), Podologie F. Henzen, TACT Logopedie & Stemtraining.
Een volledig overzicht van alle zorgverleners is te vinden op www.kloppendharthuis.nl.

Ook Dierenziekenhuis Veenendaal is sinds oktober 2019 in het Kloppend Hart Huis gevestigd.

Naast de genoemde voorzieningen biedt het Kloppend Hart Huis ook plaats aan 48 appartementen voor verschillende doelgroepen.

WaterfietsWoningen gras waterGroene grens beek