Werkzaamheden Rondweg-oost

Op de Rondweg-Oost (N233) in Veenendaal zullen in de avond en nacht van 18 op 19 december werkzaamheden plaatsvinden tussen de rotonde bij de Prins Clauslaan en de kruising met de Buurtlaan Oost. De rijbaan van de Rondweg-oost richting A12 wordt daarvoor afgesloten.

De werkzaamheden betreffen het aanbrengen van een afscheiding in de berm aan de oostkant van de weg zodat er achter de afscheiding veilig gewerkt kan worden aan de verbreding van de weg die naar verwachting eind 2024 is afgerond.

De Rondweg-Oost richting Rhenen-A12 wordt afgesloten voor alle verkeer tussen 22.00 uur en 5.00 uur de volgende ochtend. De richting A12-Rhenen blijft open. Het verkeer wordt omgeleid via de Rondweg-West via afrit 23. De omleidingsroute staat met borden aangegeven. Alle panden blijven via de omleidingsroute bereikbaar. Bij calamiteiten krijgen de nood- en hulpdiensten een snelle doorgang langs de werkzaamheden. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat ook de bus kan passeren.

Als de werkzaamheden door (weers)omstandigheden onverhoopt niet kunnen worden uitgevoerd of afgerond, vinden ze plaats in de avond en nacht van 19 op 20 december.