Procesmanager Rien ter Burg neemt afscheid

Donderdag 18 april 2024 neemt onze collega Rien ter Burg wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd afscheid van Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost (OVO), na een werkzame periode van ruim 46 jaar. In 2003 stond Rien aan de wieg van OVO, dat de afgelopen jaren de nieuwbouwprojecten Dragonder-oost en de plandelen Buurtstede en Veenderij in Veenendaal-oost heeft gerealiseerd. Als procesmanager voor de opstalontwikkeling regisseerde Rien de bouw van zo’n 3.000 woningen en ondersteunde hij directie en collega’s met zijn rijke kennis van zaken.

Zijn werkzaamheden worden vanaf heden gecontinueerd door procesmanager Johan van der Werken, die zich met name gaat toeleggen op de opstalontwikkeling voor deelplan Groenpoort. Hier is de bouw van de eerste van totaal zo’n 970 woningen onlangs gestart.

Bastiaan Moelands gaat zich als procesmanager voor de openbare ruimte bezighouden met de organisatie van het bouw- en woonrijp maken van de laatste fase van Veenendaal-oost.

Directie en collega’s bedanken Rien voor zijn waardevolle bijdrage aan OVO en het team. Wij wensen hem, samen met zijn vrouw Francis, veel geluk en een goede gezondheid voor de toekomst.