Gloednieuwe Albert Heijn in de wijk en andere winkels

Er komt een derde Albert Heijn in Veenendaal. De nieuwe winkel vestigt zich in Buurtstede, het hart van Veenendaal-oost. De supermarkt krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn, met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen gaat snel dankzij zelfscankassa’s.

De feestelijke opening van Albert Heijn is woensdag 29 januari om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel proeverijen en leuke activiteiten. De supermarktmanager en haar medewerkers nodigen iedereen uit om aanwezig te zijn bij de opening! In de nieuwe Albert Heijn gaan zo’n 100 medewerkers aan de slag. “Sommige komen uit andere Albert Heijn-winkels. Uiteraard hebben we ook nieuwe medewerkers aangenomen. De meeste wonen in de buurt”, vertelt supermarktmanager Ethel Oud. “We hebben kort geleden kennis met elkaar gemaakt. Het klikt, er staat nu al één team! Iedereen kijkt uit naar de opening van de winkel en naar de kennismaking met onze klanten.”

Inloopavond
Kennismaken met een deel van het winkelteam kan ook al eerder. Op donderdag 23 januari organiseert Albert Heijn Buurtstede in het Ontmoetinghuis Veenendaal-oost een inloopavond. Vanaf 19:00 uur is iedereen daar van harte welkom. “We vertellen dan ook wat meer over hoe onze winkel eruit gaat zien”, aldus Ethel Oud.

En nog meer winkels!
Naast de Albert Heijn openen binnenkort ook Vivant (31 januari), Het Kruidvat (18 februari) en Roelofsen Bloemen (5 maart). De werkzaamheden aan de promenades voor het winkelcentrum en voor het Ontmoetingshuis worden eind januari afgerond.