13 oktober feest in het Ontmoetingshuis!

De uitbreiding van het Ontmoetingshuis is klaar, de basisscholen en de kinderopvang zijn al gestart in hun nieuwe onderkomen en nu is het tijd om dat te vieren. Op vrijdag 13 oktober is om 16.00 uur de officiƫle opening door wethouder Marco Verloop. De kinderen van het Ontmoetingshuis helpen hem daarbij. Aansluitend staan de deuren van het Ontmoetingshuis wijd open tot 19.00 uur. Je bent van harte welkom!

Naast de basisscholen en de kinderopvang zijn ook de kerken, Sportservice, de beheerstichting, het CJG, Veens, Stichting Goed Voor Elkaar en het Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost vertegenwoordigd. Veel informatie!

Maar er is ook veel leuks te doen! Door het gebouw heen lopen goochelaars en clowns; je kunt zandschilderen, decopatchen, schminken, glittertattoos. Doe mee met de workshop karate of de workshop peuterdans. Leef je uit op het springkussen of in de sporthal. Dan is er natuurlijk ook nog iets lekkers te eten en te drinken van De Buurman en alsof het nog niet genoeg is staan er ook poffertjes klaar voor iedereen. Dat is pas een feest!