Veenderij: vrije kavels J en M

Aan het Gelders Benedeneind worden op de eilanden J en M in Veenderij 6 bouwkavels in verkoop gebracht: 5 kavels op eiland J en 1 kavel op M. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een wijzigingsplan en uitwerkingsplan om de bouw van zes vrijstaande woningen onder particulier opdrachtgeverschap op deze kavels juridisch-planologisch mogelijk te maken.

De gemeente streeft ernaar deze ruimtelijke plannen, die de basis vormen voor de t.z.t. te verlenen omgevingsvergunningen, rond eind augustus 2021 voor de duur van zes weken in ontwerp ter inzage te leggen. Na afloop van deze termijn en bij geen bezwaren zou dan richting eind oktober 2021 de verkoop van de kavels van start kunnen gaan.

De datum start verkoop en de verkoopprocedure worden tzt via de nieuwsbrief, de website en de gemeentepagina in De Rijnpost bekend gemaakt.

Op de hoogte blijven?

Via de nieuwsbrief en de website van Veenendaal-oost worden alle belangstellenden op de hoogte gehouden van de voortgang van de plannen voor de genoemde vrije kavels. Zorg dus dat je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief als je belangstelling hebt voor een kavel. 

Let op: Een officiële inschrijving voor een kavel kan pas plaatsvinden vanaf de datum van start verkoop. Heeft u zich als belangstellende aangemeld bij het i-centrum of bij de makelaar, dan wordt u na inschrijving voor de nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Dit geldt echter niet als officiële inschrijving en hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


Makelaar

Peter van den Top Makelaardij
Kerkewijk 28
3901 EG Veenendaal
T:   0318-516155  of  06-22498657
M:  info@petervandentop-makelaardij.nl

De afbeelding toont een voorbeeld van kavelbouw.