Buurtstede: LEIV fase 2, 9 koopwoningen

Alle woningen zijn verkocht, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Het project LEIV fase 2 bestaat uit een rij met 9 woningen, dichtbij de voorzieningen van Veenendaal-oost. Op vrijdag 8 oktober a.s. om 12.00 uur ’s middags is de digitale verkoop van LEIV fase 2 gestart.

Ligging
De woningen van LEIV liggen aan de Stuivenbergheem in Veenendaal-oost in deelgebied Buurtstede. Centraal gelegen met alle voorzieningen en faciliteiten. Winkels, gezondheidscentrum en Ontmoetingshuis met diverse functies liggen op loopafstand. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Veenendaal of bij het station. De woningen grenzen aan het water met een parkeerplaats op eigen terrein.

De woningen
De 9 woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m². Ze bestaan uit 3 lagen, hebben een balkon aan waterzijde of pleinzijde en een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn de woningen flexibel in te delen. Wil je thuiswerken? Dan is de kamer op de begane grond, uitkijkend over het water, daar ideaal voor. Wil je beneden slapen en daar een badkamer naast hebben, of toch een mooie woonkeuken op de begane grond? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier de brochure>

Prijzen
Tussenwoning € 335.000 – € 337.000 v.o.n.
Hoekwoning € 345.000 v.o.n.

Ontwikkelaar

LATEI

Amersfoort
T: 033-4607550
E: info@latei.nl