Veenderij: vrije kavels Eiland O

Veenderij: vrije kavels Eiland O

Zelf je droomhuis bouwen? Aan de Dragonderweg kan je het waarmaken. Hoe bijzonder is het om zelf een droomhuis te bouwen, dat qua architectuur, ruimte en uitstraling helemaal op je wensen aansluit? Aan de Dragonderweg in Veenderij zijn nog enkele laatste vrije kavels voor vrijstaande woningen in verschillende formaten te koop. De kavels liggen prachtig, nabij natuurgebied De Groene Grens. Voorzieningen zoals scholen, winkels en zorg vind je in de wijk.

Nu in verkoop:
Prachtig gelegen ruime bouwkavels met achtertuin aan het water. De voorzijde kijkt uit op De Groene Grens.
Type woning: Vrije kavels aan de Dragonderweg, Veenderij
Prijzen liggen tussen € 326.655,- en € 374.850,- kosten koper maar inclusief BTW.
Kavel oppervlakte: 549 – 630 m2.

Er zijn momenteel nog slechts twee kavels onder optie. Heeft u serieuze belangstelling voor een kavel, checkt u de laatste stand van zaken gerust even bij onze kavelcoach, de situatie kan gewijzigd zijn):

kavelnummer 16 – vrijstaand: 549 m2  –  € 326.655,- (onder optie)
kavelnummer 19 – vrijstaand: 630 m2  –  € 374.850,- (onder optie)

Wilt u eens vrijblijvend afspreken met onze kavelcoach?
Kavelcoach/makelaar Jasja Scholtens weet als geen ander wat er komt kijken bij de aankoop van een kavel en het zelf (laten) bouwen van een huis. Belt u haar gerust eens voor een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Jasja is bereikbaar op: 06-25 085124 (wel graag even een berichtje inspreken, mocht zij op dat moment niet bereikbaar zijn. Zij belt u dan terug.)

U kunt haar ook mailen naar: info@typisch22.nl.

In het i-centrum ligt documentatie voor u klaar, waarin u kunt zien wat op deze kavels gebouwd mag worden. Loop gerust binnen!

 

 

 

 

 

 

 

Makelaar

Jasja Scholtens


T: 06-25085124
E: info@typisch22.nl

Groene grens beekWoningen gras waterWaterfiets