Veenderij: Sociale huurwoningen Veenderij

huur Patrimonium Veenderij

Op 30 januari zijn de 44 sociale huurwoningen van Patrimonium in verhuur gegaan. Het betreft 10 hoekwoningen en 34 tussenwoningen op de wooneilanden D en G in Veenderij.  De woningen zijn duurzaam gebouwd, zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Een deel van de woningen heeft twee slaapkamers en een ruime open zolder. De andere woningen hebben een derde slaapkamer op zolder. Verder hebben alle woningen een open keuken, toilet en badkamer en een houten berging. Wij verwachten de woningen in juli 2019 op te kunnen leveren. Meer informatie vindt u in de verhuurbrochure>

De netto huurprijs bedraagt € 607,=.

Belangrijk: als u interesse heeft in één van deze woningen, dient u ingeschreven te staan bij Huiswaarts.nuPatrimonium presenteert de woningen vanaf 30 januari op huiswaarts.nu. Inschrijven was mogelijk tot woensdag 6 februari 12.00 uur.

De woningen worden alleen toegewezen aan huishoudens van minimaal twee personen die ingeschreven staan bij Huiswaarts.nu.  Daarbij geldt het volgende:
Wilt u samen met uw partner een woning zoeken, dan moet u samen op één inschrijving staan.
Als een van u al staat ingeschreven, dan kan de ander als mede-aanvrager op de inschrijving worden gezet.
Als uw partner ook staat ingeschreven, kunt u uw inschrijving samenvoegen: bij een samenvoeging schrijft degene met de langste wachttijd de ander als mede-aanvrager bij op de registratie.

Ontwikkelaar

Patrimonium

Veenendaal
T:
E:

Woningen gras waterWaterfietsGroene grens beek