Buurtstede: LEIV, 18 stadswoningen (koop en huur)

Ontwikkelaars LATEI en Van Elst Vastgoed zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van hun project LEIV. Zij verwachten LEIV medio 2021, voor de zomervakantie, in verkoop te kunnen brengen.

LEIV bestaat uit een rij met 9 koopwoningen en daarnaast eenzelfde rij met 9 vrije sector huurwoningen. De huizen liggen aan de Stuivenbergheem, bij de Brink, op loopafstand van alle voorzieningen. Aan de achterzijde kijken ze uit over het water.  

Indeling van de woningen
De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m².
Aan de voorzijde van de woning kun je op eigen terrein de auto parkeren. Hier vind je twee deuren, een naar de berging en de andere deur is de entree van de woning. Op de begane grond is een toilet en aan de achterzijde, uitkijkend over het water, is een ruime kamer die bijvoorbeeld kan dienen als werkkamer of slaapkamer.

De gehele eerste verdieping is voor de woonkamer met open keuken. Het balkon bevindt zich ook op deze verdieping. Deze zit aan de voorzijde (pleinzijde) of aan de achterzijde (waterzijde) van de woning. De grote ramen maken het een heerlijk licht huis.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

Prijsrange
Om een indicatie te geven wat deze woningen ongeveer gaan kosten, maken wij op dit moment gebruik van een prijsrange.
Tussenwoning € 315.000 – € 335.000 v.o.n.
Hoekwoning € 325.000 – € 345.000 v.o.n.

Wil je meer weten?
Ga dan naar de projectwebsite www.leiv-wonen.nl en meld je aan, of neem contact op met Ditters Makelaars via nieuwbouw@ditters.nl of telefonisch op 0318-529 968.