Woonmarkt Oost & Dag van de Bouw

Op zaterdag 15 juni is Oost “the place to be”!

Woonmarkt Oost in het i-centrum – ontdek het woning- en kavelaanbod!
In het i-centrum zijn van 10.00 – 16.00 uur ontwikkelaars en makelaars aanwezig met hun (nieuwe) woningbouwprojecten in Veenderij. Interesse in een kavel om je eigen droomhuis op te bouwen? Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Villa’s, tweekappers, rijwoningen en appartementen, er is voor elk wat wils!

Natuurlijk maken we het die dag extra gezellig bij het i-centrum, ook voor de kinderen. Er kan geknutseld worden, er zijn kano’s voor een rondje door de wijk, waterballen en er komt een friteskraam.

Dag van de Bouw in Veenderij
De jaarlijkse Dag van de Bouw in Veenendaal wordt dit jaar georganiseerd in Veenderij, de wooneilanden van Veenendaal-oost. Van 10.00 – 16.00 uur kunnen kinderen daar deelnemen aan allerlei activiteiten die met de bouw te maken hebben, zoals onder andere een mini-graafmachine besturen en met reuze LEGO-blokken een huis bouwen. De toegang is gratis en jong en oud is welkom.

Ontdek de bouwplaats en de wijk – rij mee in het treintje
Benieuwd naar hoe een bouwplaats eruit ziet of binnen kijken in een nieuwbouwhuis in aanbouw? Pak het treintje en maak een rondrit door Veenderij. Het treintje rijdt ook langs het i-centrum, waar je het woningaanbod kunt ontdekken.