Nieuwe hotspot in Veenderij

Begin 2022 wordt in Veenderij een gezellige daghorecazaak geopend. De oprichters van De Fazant starten dan een geheel nieuwe zaak die zowel  Horecaondernemer Nicolien Berghuis kon niet meer wachten om het goede nieuws met de inwoners van Veenendaal te delen. De Fuut zal zich gaan vestigen aan het waterplein in Veenderij. Inderdaad je leest het goed, een horecazaak aan het water! De Fuut zal zijn warme nest vestigen tussen de verschillende eilanden van Veenendaal-oost.

Een plek waar jij je dag kunt beginnen, maar ook een plek waar jij je dag kunt afsluiten. Van versgemalen koffie en een stuk huisgemaakt gebak tot een salade met een goed glas wijn of een borrelplank met een speciaal biertje. De Fuut is een plek waar je de hele dag kunt vertoeven, mag werken óf relaxen en kunt genieten.  Heb je niet lang de tijd? Geen probleem! Dan is er ook de mogelijkheid om jouw bestelling op te komen halen.

De Fuut heeft nog veel verrassingen voor jullie in petto! Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden rondom de ontwikkelingen van De Fuut? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief via: www.fuut.nl.