Nieuw woningaanbod in ontwikkeling

In 2017 zijn de eerste drie wooneilanden van Veenderij in verkoop gebracht.  De nieuwbouwprojecten daar zijn zo enthousiast ontvangen dat nog maar een beperkt aantal woningen beschikbaar zijn. Check voor een laatste update hierover ons woningaanbod of belt u even met de betreffende makelaar.

Begin maart wordt de start verkoop verwacht van het project De Leeftuin van Hegeman Bouwgroep. De exacte datum is nog niet bekend, maar deze wordt via de website en onze nieuwsbrief bekend gemaakt. In dit project vindt u straks bijzonder ruime rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Binnenkort start de bouw van weer een aantal projecten in Veenderij. En natuurlijk wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de volgende wooneilanden. Het gaat dan om het centrale wooneiland en de zuidelijke wooneilanden van Veenderij. Naar verwachting gaan de eerste woningbouwprojecten daar nog voor de zomer in verkoop. Daarover houden wij u in 2018 natuurlijk regelmatig op de hoogte via deze website. Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u het nieuws uit de wijk direct in uw mailbox.