LEIV fase 2 binnenkort in verkoop

Voor de zomer werden de eerste 9 woningen van het project LEIV verkocht. De resterende 9, die eerder bestemd waren voor de verhuur, worden alsnog in verkoop gebracht.

Op vrijdag 8 oktober a.s. om 12.00 uur ’s middags start de digitale verkoop van LEIV fase 2. 

Ligging
De woningen van LEIV liggen aan de Stuivenbergheem in Veenendaal-oost in deelgebied Buurtstede. Centraal gelegen met alle voorzieningen en faciliteiten. Winkels, gezondheidscentrum en Ontmoetingshuis met diverse functies liggen op loopafstand. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Veenendaal of bij het station. De woningen grenzen aan het water met een parkeerplaats op eigen terrein.

De woningen
De 9 woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m². Ze bestaan uit 3 lagen, hebben een balkon aan waterzijde of pleinzijde en een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn de woningen flexibel in te delen. Wil je thuiswerken? Dan is de kamer op de begane grond, uitkijkend over het water, daar ideaal voor. Wil je beneden slapen en daar een badkamer naast hebben, of toch een mooie woonkeuken op de begane grond? Ook dat is mogelijk.

Prijsrange
Vanaf het moment dat de woningen van LEIV Fase 2 in verkoop zijn, kun je per bouwnummer de exacte V.O.N.-prijs zien. Hieronder de prijsranges:
Tussenwoning € 335.000 – € 339.500 v.o.n.
Hoekwoning € 345.000 – € 347.500 v.o.n.

Heb je belangstelling?
Heb je belangstelling en heb je je nog niet aangemeld als geïnteresseerde? Bezoek dan de website www.leiv-wonen.nl voor meer informatie over het project, of meld je hier aan>.

Inschrijftermijn
De inschrijving sluit op maandag 18 oktober om 09:00 uur ‘s ochtends. Inschrijvingen na 18 oktober 09:00 uur worden niet meer in behandeling genomen.

Achterzijde LEIV