Kruidvat geopend met 1 minuut gratis winkelen

Vandaag werd de feestelijke opening van het Kruidvat in Veenendaal-oost gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Marian Glasmeier één minuut gratis winkelen om producten te verzamelen voor stichting Bliss Shine For Cancer. Dit is een stichting die zich hard maakt voor het organiseren van verwendagen voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Marian wist een flink aantal producten te verzamelen, waaronder verzorgingsproducten. Zij deed dit op initiatief van het team i-centrum voor de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost, waar zij als één van de informatrices inlichtingen verstrekt aan potentiële kopers/huurders.

De nieuwe winkel
“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Bliss Shine For Cancer” vertelt winkelmanager Nadine Brouwer. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Nadine en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Veenendaal en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”

Bliss Shine For Cancer
Marian Glasmeier is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Bliss Shine For Cancer. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig! Ik weet zeker dat Bliss Shine For Cancer hun gasten  extra kunnen verwennen door middel van de producten die ik vandaag heb kunnen scoren!” Marian winkelde voor dit mooie doel op initiatief van het team informatrices uit het informatiecentrum voor de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost.


Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.