Infomarkt Ontmoetingshuis op 8 september voor jong en oud

Zaterdagochtend 8 september zet het Ontmoetingshuis haar deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er dit aankomende seizoen allemaal te doen is. De Presentatiemarkt is voor jong en oud!

Er kan gesnuffeld worden aan de workshops en cursussen die het aankomende seizoen in het Ontmoetingshuis worden aangeboden en er is informatie over de theatervoorstellingen in 2018/2019. Maar ook de scholen, Buren van Oost, Super Kinderopvang, Veens Welzijn, wijksportvereniging Veenendaal Noord, de kerken, het IVN, muziekschool De Muzen, het Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Goed voor Elkaar, Songs from the Heart, Toneelgroep PIT en Het Rode Kruis zijn bijvoorbeeld aanwezig. Ook ligt er informatie over de nieuwbouwwoningen in de wijk.*

Er is een Kickstart met Durf te Vragen; live oefenen met reanimeren, kinderen kunnen knutselen, schilderen en spelletjes doen, er is een Spaghetti Mindfulness test voor kinderen,  een springkussen en heel veel informatie bij de deelnemende organisaties. Een DJ draait gezellige muziek en eet-en sportcafé De Buurman zorgt voor lekkere versnaperingen. Kortom, deze markt is de perfecte manier om op een leuke laagdrempelige manier kennis te maken met wat het Ontmoetingshuis te bieden heeft aan de inwoners van Veenendaal!

Praktisch:
Zaterdag 8 september 2018 van 10.00-13.00 uur 
Locatie: Ontmoetingshuis, Spiesheem 54, 3907 NJ te Veenendaal-oost 
Zie ook de website: www.ontmoetingshuis.nl 

*Het i-centrum is elke zaterdag open van 10.00-13.00 uur, dus loop gerust binnen om eens even rond te kijken!

Ontmoetingshuis Veenendaal-oost 8 september infomarkt