Bouw winkelcentrum Buurtstede bereikt hoogste punt

De bouw van het winkelcentrum in Veenendaal-oost verloopt volgens plan. Donderdag 8 november organiseerde Lidl een feestelijke bijeenkomst om met alle betrokkenen te vieren dat het hoogste punt in de bouw is bereikt. Het ontkurken van een grote champagnefles vormde het officiële moment. Winkelcentrum Buurtstede biedt straks onderdak aan een Lidl, commerciële ruimten waaronder een 2e supermarkt en 44 appartementen.

 Lidl Nederland GmbH is de ontwikkelaar van dit project met 5.000 m2 detailhandel en 44 appartementen. Rots Bouw B.V. is verantwoordelijk voor de realisatie. Naar verwachting worden begin 2020 de appartementen en de overige winkelruimtes opgeleverd.

Filiaal Buurtstede
Lidl verwacht medio maart/april 2019 haar filiaal in het winkelcentrum te openen. Het gehele project wordt op duurzame wijze gebouwd. Het filiaal zal daarmee een energielabel A ++++ krijgen. Aardgasvrij, circa 600 zonnepanelen en 100% LED-verlichting zijn slechts een aantal van de punten die resulteren in het hoogst haalbare energielabel.

Photos: www.HenkvanderGiesen.nl