Plankaart & stand van zaken

Buurtstede, het centrale wijkdeel van Veenendaal-oost, is zo goed als voltooid op een paar laatste woningbouwprojecten na. In De Straten ontwikkelde Heijmans in 2019 16 twee-onder-een-kapwoningen tegenover De Groene Grens. Dit project Grønn is in 2020 opgeleverd.
Aan De Brink, tegenover de voorzieningen, ontwikkelt LATEI het project LEIV met stadswoningen. Aan de Engelaanhof worden 4 vrijstaande woningen ontwikkeld.

Veenderij, het zuidelijk wijkdeel, is volop in aanbouw en hier worden nog diverse projecten op wooneilanden verwacht. In het hart van Veenderij (L), tegenover het i-centrum, is de bouw gestart van het project De Kade en van de appartementen van DOK6. Het project Thuishaven daar is praktisch uitverkocht en naar verwachting start de bouw ervan in het najaar van 2020.

Aan de zuidrand van Veenderij (de eilanden H, I en K) worden waarschijnlijk eind 2020, begin 2021 de eerste nieuwbouwprojecten in verkoop gebracht. Ook worden nog 5 mooie vrije kavels in verkoop gebracht (J). Wanneer het zover is, is nu nog niet bekend. Houdt u daarvoor vooral deze website en onze nieuwsbrief in de gaten.

Kijk bij het woningaanbod voor het huidige en verwachte aanbod>

Op de plankaart hieronder het gebied en de locatie van de diverse projecten en voorzieningen.

WaterfietsGroene grens beekWoningen gras water