Nu in de verkoop!
Woningaanbod

Buren van Oost komen bij elkaar

De inwoners van Veenendaal-oost hebben weer bewezen zich actief te willen inzetten voor deze nieuwbouwwijk. Bij dit project zijn zij een stapje verder gegaan. Namelijk: kunnen wij ook voor elkaar zorgen, met elkaar spullen ruilen en elkaar gewoon een handje helpen?

      

Op de avond van 22 mei in het I-centrum gaven de zes initiatiefnemers van de Buren van Oost een mooie presentatie over hoe zij kunnen zorgen voor elkaar en ruilen met elkaar op een laagdrempelige manier. Het enthousiasme onder de bewoners was groot, maar liefst 55 mensen waren naar het I-centrum gekomen.
De thema van de avond was: wat kunt u uw buren bieden en wat wilt u van uw buren? De inwoners van Veenendaal-oost konden hierover brainstormen en kwamen op leuke kookdagen, maatjes activiteiten, met elkaar hardlopen, buurtwachten en nog veel meer.

De bedoeling is dat er een internetplatform wordt gecreëerd waar iedereen zijn behoeften en aanbiedingen op kwijt kan, zolang je woont in Veenendaal-oost. Deze site wordt ook gemaakt door bewoners van Veenendaal-oost en is dus 100% made in Veenendaal-oost.

Meer weten?
Woont u of gaat u wonen in Veenendaal-oost en wilt u meer horen over dit bewonersproject, dan kunt u mailen naar burenvanoost@gmail.com.

Schoonmaakactie
Verder willen we jullie als bewoners nog attenderen op de schoonmaakactie om Veenendaal-oost schoon te maken. We willen als bewoners immers graag in een nette buurt wonen en die netheid begint bij ons zelf. Zwerf afval dat willekeurig weggegooid wordt verlaagt de drempel en “trekt” meer vuil aan, daarom willen we op 1 juni een schoonmaakactie houden. En dat kunnen we met elkaar doen. Laten we onze kinderen op deze manier het goede voorbeeld geven.

« Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over onze cookies. Accepteren Afwijzen