Nieuws

Start verkoop Eiland F op 25 oktober

Eiland F Klok groep Veenderij

Op woensdag 25 oktober a.s. start de verkoop van het project Eiland F van Klok Groep. De 21 woningen variëren in vele types, zoals drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. Binnen deze types bestaan weer veel variaties. Een afwisselend plan waarbij bijna iedere woning zijn eigen identiteit heeft. Alle informatie is dan compleet en beschikbaar via de website. Op de website vind je vanaf 25 oktober een online inschrijfformulier om je in te schrijven voor 1 (of meerdere) woningen, met een inschrijfperiode tot woensdag 1 november 12.00 uur.

Uiteraard is het ook mogelijk om 25 oktober de brochure persoonlijk op te halen. Graag nodigen we je uit om naar het i-centrum te komen. De koffie staat klaar en de makelaar en projectontwikkelaar zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Locatie: i-centrum, Van Essenlaan 1, 3907 JA Veenendaal
Datum: woensdag 25 oktober
Tijd: 18:00 – 20:00 uur

Zaterdag 4 november woonmarkt in Oost

nieuwbouw, kavels, Veenderij, Veenendaal-oost

ONTDEK HET NIEUWE AANBOD WONINGEN EN VRIJE KAVELS!

Op zaterdag 4 november a.s. staan de deuren van het i-centrum extra lang open! Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn ontwikkelaars en makelaars aanwezig met hun nieuwste aanbod aan woningen en vrije kavels. Ook staat een elektrische golfkar klaar om je naar de bouwlocaties te rijden, want je wil natuurlijk weten op welke plek je favoriete huis straks komt te liggen. Verkoopdocumentatie en wijkinformatie liggen klaar en wij vertellen je bij de maquette graag over Oost.

We maken het extra gezellig, met koffie, thee en warme chocomel. En natuurlijk iets lekkers erbij. En voor de kinderen is er een speelhoek, dus die mogen gewoon mee. De toegang is gratis.
Zaterdag 4 november van 10.00 – 14.00 uur
i-centrum, Van Essenlaan 1, Veenendaal(-oost).

i-centrum open tijdens NVM Open Huizen Dag

maquette i-centrum Veenendaal-oost Veenderij Buurtstede

Zaterdag 30 september is het weer NVM Open Huizen Dag. Zoals gebruikelijk is het i-centrum dan ook geopend.

Van 10.00-13.00 uur bent u van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend binnen te lopen en te ontdekken wat de wijk te bieden heeft. We hebben een prachtige maquette, waarop de opzet van Veenderij met de wooneilanden goed is te zien. Ook krijg je dan een mooi beeld van wat al in Buurtstede is gebouwd. Onze informatrices vertellen u graag over het huidige woningaanbod, de opzet van de wijk en wat er zoal nog verwacht wordt.

En natuurlijk staat de koffie klaar!

 

13 oktober feest in het Ontmoetingshuis!

Ontmoetingshuis Veenendaal-oost

De uitbreiding van het Ontmoetingshuis is klaar, de basisscholen en de kinderopvang zijn al gestart in hun nieuwe onderkomen en nu is het tijd om dat te vieren. Op vrijdag 13 oktober is om 16.00 uur de officiële opening door wethouder Marco Verloop. De kinderen van het Ontmoetingshuis helpen hem daarbij. Aansluitend staan de deuren van het Ontmoetingshuis wijd open tot 19.00 uur. Je bent van harte welkom!

Naast de basisscholen en de kinderopvang zijn ook de kerken, Sportservice, de beheerstichting, het CJG, Veens, Stichting Goed Voor Elkaar en het Ontwikkelingsbedrijf Veenendaal-oost vertegenwoordigd. Veel informatie!

Maar er is ook veel leuks te doen! Door het gebouw heen lopen goochelaars en clowns; je kunt zandschilderen, decopatchen, schminken, glittertattoos. Doe mee met de workshop karate of de workshop peuterdans. Leef je uit op het springkussen of in de sporthal. Dan is er natuurlijk ook nog iets lekkers te eten en te drinken van De Buurman en alsof het nog niet genoeg is staan er ook poffertjes klaar voor iedereen. Dat is pas een feest!

Start verkoop Fase 2 Wooneiland D druk bezocht

start verkoop Wooneiland D Fase 2

Het was een drukte van belang tijdens de start verkoop bijeenkomst voor de 2e Fase van Wooneiland D. Zo’n 150 bezoekers lieten zich op 14 september j.l. in het i-centrum informeren over de woningen. Sommige bezoekers schreven zich ter plaatse direct in voor een woning naar keuze.

Was u er niet bij?
In het i-centrum ligt verkoopdocumentatie klaar, met prijslijsten en inschrijfformulieren. Inschrijving voor een woning kan nog tot uiterlijk donderdag 28 september a.s. om 12.00 uur. U kunt uw inschrijving (maximaal één per huishouden) mailen naar info@vastgoedconcept.nl of afleveren op het kantoor van Vastgoed Concept aan de Stationsstraat 51-J, Veenendaal.
Meer informatie: www.wooneilandD.nl 

Dag van de Architectuur – Ontdek Buurtstede op de fiets!

Dag van de Architectuur – Ontdek Buurtstede op de fiets!

Op zaterdag 9 september vindt weer de nationale Dag van de Architectuur plaats, die samenvalt met de Open Monumentendag. Het Architectuurcentrum Veenendaal organiseert die dag onder andere een mooie fiets- en wandelroute langs verschillende interessante plekken, waaronder Buurtstede. Wie meer wil weten over de stedenbouwkundige opzet van deze wijk,  de openbare inrichting en kunst, is van harte welkom om mee te doen aan één van de twee (fiets-)rondleidingen door de wijk. Tevens bestaat de mogelijkheid om een kort kijkje in het zojuist uitgebreide Ontmoetingshuis te nemen.

Meldt u zich dan in het i-centrum (Van Essenlaan 1), waar die dag de koffie en wat lekkers voor u klaar staan!

10.00 uur – de eerste toelichting bij de maquette in het i-centrum
10.15 uur – vertrek eerste rondleiding per fiets door de wijk

10.45 uur – de tweede toelichting bij de maquette in het i-centrum
11.00 uur  – vertrek tweede rondleiding per fiets door de wijk

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met het i-centrum Veenendaal-oost op 0318-549060.

Verwacht: Wooneiland D 2e fase

WooneilandD, Veenderij

Na het succes van Fase 1 van Wooneiland D start binnenkort de verkoop van Fase 2. Zet deze datum alvast in de agenda:

Datum: donderdagavond 14 september
Tijd:  van 19.00 tot 20.30 uur
Locatie:  i-centrum Veenendaal-oost, Van Essenlaan 1 te Veenendaal

Fase 2 bestaat uit verschillende typen woningen, zoals 30 rij- en hoekwoningen, 6 geschakelde bungalowwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.  Meer informatie en de bijbehorende prijsindicaties staan een dezer dagen bij het woningaanbod op deze site.

Inmiddels is 70% van de woningen in Fase 1 verkocht. De makelaars van Vastgoed Concept (0318-504 345) vertellen graag welke woningen op dit moment binnen Fase 1 eventueel nog beschikbaar zijn.

www.wooneilandD.nl

Informatieavond over Rondweg-oost

Rondweg-oost Veenendaal

Op donderdag 31 augustus organiseert de provincie Utrecht in samenwerking met de gemeente Veenendaal opnieuw een informatiebijeenkomst over de bereikbaarheid van oostelijk Veenendaal/Rondweg-oost. De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Veenendaal. U bent van harte uitgenodigd.

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de alternatieven voor de bereikbaarheid op en rond de Rondweg-oost die eerder dit jaar zijn aangedragen. De verschillende alternatieven zijn met elkaar vergeleken en afgewogen. Daarnaast krijgt u een toelichting op het vervolgproces en de besluitvorming. Eind dit jaar verwacht de provincie aan de hand van nader onderzoek een advies over een voorkeursvariant te kunnen presenteren.

Inloopavond winkelcentrum Veenendaal-oost goed bezocht

winkelcentrum Veenendaal-oost

Op 26 juni j.l. werd in het Ontmoetingshuis in Veenendaal-oost een inloopavond georganiseerd. Omwonenden konden daar meer te weten komen over de plannen voor het winkelcentrum in de wijk. Zowel de ontwikkelende partijen als de gemeente gaven een toelichting op de plannen. Er waren impressies te zien met het voorlopige ontwerp van het gebouw (met onder andere een Lidl supermarkt en 44 appartementen) en de reacties waren erg positief.

Het college van B&W van Veenendaal heeft ingestemd met het ontwerp-uitwerkingsplan ‘Buurtstede – buurtwinkelcentrum Veenendaal-oost’. De voorzieningen met een functie voor heel Veenendaal-oost komen tot ontwikkeling rond het centrale plein, de Brink. In het uitwerkingsplan wordt ruimte gemaakt voor 5.000 m² detailhandel (twee supermarkten) en 300 m² bedrijfsactiviteiten en dienstverlening. Boven de voorzieningen komen 44 appartementen, aan de pleinzijde. Het uitwerkingsplan ligt vanaf 14 juni zes weken ter inzage. Wie benieuwd is naar de plannen, kan de beelden bekijken in het i-centrum.

Start verkoop Van Wanrooij Eiland G

VanWanrooij-Veenderij-nieuwbouw

Na de voorinschrijving dit voorjaar, gaat op dinsdag 27 juni a.s. Van Wanrooij officieel van start met de verkoop van 18 royale woningen op Eiland G in Veenderij. U bent welkom van 18.30-20.30 uur in het i-centrum en op de bouwplaats. Daar wordt meer verteld over de locatie van de bouwpercelen en de zonligging van de woningen, die op percelen staan tot wel 420 m2. Prijzen vanaf € 370.000 v.o.n. Tijdens de start verkoop bijeenkomst ligt de nieuwe brochure voor u klaar, net als het Woon!magazine en de prijslijst. Meer weten?
Benieuwd naar de zonligging van de woningen? Bekijk dan dit filmpje>

WaterfietsGroene grens beekWoningen gras water